utorok 26. júna 2012

Detské hodinky

Kreativita v detských hodinkách je neobmedzená. Každú sezónu výrobcovia reagujú na trendy, filmové tituly, stále meniace sa požiadavky detí ale aj samotných rodičov. Priemysel s detskými hodinkami tvorí často podpornú propagačnú líniu rôznych uvádzaných filmových trhákov, rozprávkových postavičiek a komixových hrdinov.

Nie každé hodinky ukazujú čas. A nie každé hodinky ukážu vašim deťom kedy prísť načas. Hovoríme o hodinkách na ruku, ktoré sú určené najmenším drobcom, ktorý majú času ešte dostatočne veľa a funkcia hodiniek je im tak povediac ukradnutá. Avšak pocit, že majú hodinky ako dospeláci sa im bude určite páčiť. Predsa pocit, že maju hodinky na ruke je cool.


zdroj: Ebay.com
zdroj: Ebay.com


Kompaktné detské hodinky za použitia gumených materiálov alebo pryže (olejuvzdorný materiál na báze NBR - Nitril - Butadien kaučuk). Tento materiál je ideálny na tvorbu detských hodiniek rôznych tvarov, ktoré potešia každé detské oči. Materiál zabezpečí, že hodinky sedia na ruke ako uliate.
zdroj: Ebay.com

Detské hodinky bez ručičiek - "digitálky" sú stále oblúbené. Jednoducho vyzerajúce hodinky s dodatočnou funkcou kalkulačky ešte stále nezostárli. Budúci matematik si môže overiť svoje matematické hypotézy ;)
zdroj: Ebay.com
O podobných "lego hodinkách" sme sa zmienili nedávno. Tento model detských hodiniek je univerzálnejší. Remienok hodiniek lemovaný chronicky známymi kockami zo stavebnice pripomenie dieťaťu, že keď príde domov má ešte čas pohrať sa so svojou obľúbenou stavebnicou.
zdroj: Ebay.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára